06.09.2024 | TIPY

Nezaměnitelný design v prémiové kvalitě. Výrazný tvar s minimalistickou estetikou, kterou umocňují kovová tlačítka s vroubkovaným povrchem na termostatu SmartControl.

  • Šetrný k vlasům a pokožce: Integrovaný filtr GROHE Aqua Pure odstraňuje chlór a zápach a dodává ruční sprše čistou vodu.
  • Individuální designová vize: K dispozici ve všech odstínech kolekce GROHE Colors, s různými akrylátovými skleněnými sprchovými hlavicemi a také s krycími deskami z bezpečnostního skla.

V dnešní době wellness hledají nároční zákazníci řešení, která podporují zdravější životní styl a zároveň uspokojí jejich vytříbený vkus. GROHE rozšiřuje svou řadu GROHE SPA o prémiový sprchový systém Rainshower Aqua Pure, který naplňuje filozofii „Salus per Aquam“ (latinsky „Voda zdrojem zdraví“). Tento nový nástěnný sprchový systém promění vaši koupelnu v osvěžující domácí lázně. Vyniká výrazným designem s odvážnými, přesto minimalistickými tvary. Klíčovou inovací je vestavěný filtr v ruční sprše, který odstraňuje chlór a nežádoucí pachy z vody. Výsledkem je mimořádně jemná voda šetrná k pokožce a vlasům, která umocňuje pocit celkové pohody.

Termostatická baterie SmartControl spojuje tuto inovativní funkci s čistým designem sprchy a pyšní se hladce zapuštěnými kovovými ovládacími tlačítky, která se po zapnutí diskrétně vynoří z krytu. Vroubkovaná textura tlačítek dodává baterii hmatový rozměr, podporuje vizuální a smyslový zážitek a zároveň zdůrazňuje intuitivní funkčnost.

Navržena pro chvíle maximálního uvolnění a komfortu 

Sprcha GROHE Rainshower Aqua Pure promění vaši koupelnu v oázu klidu a domácí lázně. Díky velkorysé hlavové sprše nabízí ještě intenzivnější wellness zážitek. Je k dispozici v kulatém tvaru o průměru 360 mm nebo v obdélníkovém tvaru o rozměrech 400 × 230 mm a zcela vás obklopí vodou. Nabízí možnost výběru ze dvou různých režimů proudu: Rain, připomínající uklidňující letní déšť, nebo ActiveRain, určený pro vyplachování šamponu i osvěžující masáž. Ruční sprcha umožňuje individualizaci zážitku díky třem různým režimům proudu: Rain, masážní Active Massage a Rain+, který kombinuje vzduch a vodu pro čistou relaxaci těla i duše. Různé režimy proudu a hlavové a ruční sprchy lze snadno ovládat pomocí termostatu SmartControl, který umožňuje plynulé nastavení teploty a průtoku. Umožňuje zvýšit objem z úsporného na plný nebo jej snížit jednoduchým otočením tlačítka, a dokonce umožňuje uložit osobní nastavení pro budoucí potěšení.

Univerzální možnosti pro individuálně navržené prostory

Sprcha GROHE Rainshower Aqua Pure je k dispozici v celé paletě kolekce GROHE Colors, což umožňuje vytvořit designovou vizi na míru. U chromované verze mají architekti a designéři možnost zvolit mezi bílou a černou barvou akrylátových skleněných ploch ruční i hlavové sprchy a bezpečnostního skla termostatické baterie. Všechny ostatní barvy jsou dodávány s černými skleněnými akcenty. Sprchový systém lze doplnit policí z vysoce kvalitních materiálů, jako je bezpečnostní sklo a kov. Je výškově nastavitelná, nabízí další úložný prostor a zároveň esteticky vylepšuje sprchu. Díky této přizpůsobitelné designové univerzálnosti rozšiřuje sprcha GROHE Rainshower Aqua Pure dosah vysoce kvalitního portfolia GROHE SPA a dokonale ladí s řadami baterií, jako je GROHE Allure - pro harmonický, sladěný prostor, který vyzařuje klid a pohodu.

Více informací o řadě GROHE SPA naleznete zde

www.grohe.cz