10.09.2024 | TIPY

Bezpečný požitek z vody: nová baterie GROHE Swift pro vylepšení každé rodinné koupelny.

  • Baterie vhodná pro celou rodinu: Inovativní pojistka ChildLock snižuje riziko opaření

  • Překvapivě snadné: balíček QuickFix zajišťuje bezproblémovou instalaci

  • Udržitelný životní styl: GROHE Swift šetří vodu a snižuje účty, čímž podporuje efektivní a ekologické využití vody 

S rozrůstající se rodinou se zajištění bezpečného domova pro děti stává nejvyšší prioritou, zejména při každodenních činnostech, jako je mytí rukou. Nová baterie GROHE Swift, navržená s ohledem na rodiny, je vybavena inovativní technologií ChildLock, která zajišťuje bezpečí vašich nejmenších. Tato pojistka zabraňuje pohybu páky baterie do polohy pro horkou vodu, čímž výrazně snižuje riziko opaření. Horkou vodu je možné pustit až po zvednutí páky do horní polohy. 

A protože ve společnosti GROHE víme, že čas je s dětmi obzvláště cenný, je GROHE Swift součástí našich řešení GROHE QuickFix. Tento balíček „vše v jednom“ obsahuje praktický nástroj QuickTool k instalaci a názorné průvodce QuickGuide a QuickVideo, které vás krok za krokem provedou modernizací koupelny – překvapivě snadno.

Kromě toho je baterie GROHE Swift vybavena technologií GROHE EcoJoy pro úsporu vody, která šetří nejen vodu, ale také peníze – zajišťuje šetrnou spotřebu vody, a to i když děti zvednou páku naplno.

Díky modernímu designu za dostupnou cenu a řadě velikostí od S do XL je GROHE Swift ideální volbou pro každé umyvadlo. Pro vytvoření harmonického vzhledu koupelny nabízí řada GROHE Swift také sprchové a vanové baterie, které umyvadlové baterie dokonale doplňují.    

www.grohe.cz 

Předchozí článek   1 / 330   Následující článek