09.08.2024 | Zprávy

Během zářijových dní se v pěti českých městech představí předváděcí SCHELL Mobile. Pokud se zajímáte o moderní technologie, ale i prověřené sanitární technologie, jste srdečně zváni na jeho prohlídku. 

Naše prostorná dodávka ve firemní červené barvě přiveze českým zákazníkům představit nejen naše obchodně úspěšné sanitární armatury, ale také předvede možnost jejich zapojení do komplexního systému hospodaření s vodou Schell Watermanagement System, který je využíván v obchodních a kancelářských budovách pro dosažení úspor vody a energie kontroly používání jednotlivých elektronických armatur v objektu.

Návštěvníci v SCHELL Mobile názorně uvidí možnosti jeho propojení s moderními elektronickými armaturami včetně ukázek intuitivního bezkontaktního spouštění, programování automatických proplachů armatur pro udržení vysoké kvality pitné vody. Představeny budou principy, na nichž tento systém dosahuje znatelných úspor pro provozovatele budov. 

V našem pojízdném showroomu budou mít návštěvníci vše na dosah ruky, budou si moc doslova osahat špičkové zpracování našich armatur a ventilů, poznat kvalitu používaných materiálů a utvrdit se tím, že visačka Made in Germany má stále svou váhu. Na místě budou mít návštěvníci možnost konzultací s odborníky firmy, které povede obchodní manažer Schell pro Českou republiku ing. Aleš Řezáč. Ten bude nejen připraven zodpovědět všechny dotazy, ale můžete si jeho prostřednictvím případně objednat i školení pro svou firmu, samozřejmě i navázat nové obchodní vztahy. Akce je určena primárně odborné veřejnosti. 

Videopozvánku najdete ZDE.

Roadshow Schell Česko se uskuteční ve spolupráci s odborným velkoobchodem Richter + Frenzel, specialistou v oblasti koupelnových center, která v ČR provozuje již na 38 prodejnách.

Roadshow se uskuteční před pobočkami Richter + Frenzel v uvedené dny od 7:30 do 13:00:

  • 9.9. Brno (Křižíkova 70 )
  • 10.9. Olomouc (Babíčkova 6)
  • 11.9. Praha (U Technoplynu 1572/1, Praha 9 – Kyje)
  • 12.9. Plzeň (Slovanská alej 24)

www.schell.eu