25.07.2024 | TIPY

Inovativní toalety Swirlflush®od italského výrobce GSI Ceramica, kterou na českém, slovenském a maďarském trhu zastupuje společnost UBC s.r.o., pod kterou také patří značka koupelen SAPHO, nastavují nový standard v oblasti sanitární keramiky. Nabízejí mnoho výhod, včetně maximální hygieny, tichého provozu a snadné údržby. 

Jsou dostupné v různých produktových řadách a barevné škále matných odstínů, které spojují moderní design s vynikající funkcionalitou a uživatelským komfortem. Díky technologickým inovacím jsou ideální volbou pro každou domácnost i komerční prostory, kde je kladen důraz na kvalitu, čistotu a estetiku. 

Toalety vybavené systémem Swirlflush® představují špičku v moderních sanitárních řešeních. Jejich výjimečnost spočívá v patentovaném splachovacím systému, který poskytuje mimořádně tiché splachování pomocí vodního víru. Tento systém směruje vodu přímo na okraje keramiky, což zajišťuje lepší a efektivnější oplachování. S tím přichází i snížená hlučnost, úspora vody a snadnější údržba, na rozdíl od tradičního oplachového kruhu pod okrajem mísy. Dalším inovativním prvkem je dvojitá glazura Dual Glaze+, která kombinuje hygienu s elegancí.  Čistota matného vnějšího povrchu se setkává s antibakteriální glazurou Extraglaze® Antibacterial obohacenou o ionty stříbra a titanu na vnitřních částech toalet, které jsou v kontaktu s vodou.  Tak lze zabránit vzniku skvrn a usazenin vodního kamene. 

Komfort, elegantní design a barevné možnosti 

Sanitární produkty od GSI Ceramica vynikají nejen svou funkčností, ale také komfortem a estetickým designem. Technologie Soft Close umožňuje, že se sedátko a víko sklápí pomalu a tiše, což zabraňuje náhodnému poškození a hlučným nárazům. Navíc kolekce produktů, včetně umyvadel, WC a bidetů, je dostupná ve speciálních barvách Color Elements. Rozmanitost matných odstínů v této barevné škále umožňuje harmonické kombinování produktů a vytváření jednotného vzhledu koupelny. 

Snadná údržba a instalace 

WC sedátka Quick Release jsou navržena tak, aby je bylo možné snadno sundat jednoduchým způsobem, a to bez použití nářadí, pouhým stlačením za pomoci rukou. To značně usnadňuje čištění nejen samotného sedátka, ale celé toalety. 

www.sapho.cz