30.04.2024 | TIPY

Společnost LASSELSBERGER, s. r. o., představila novou kolekci keramických obkladů a dlažeb RAKO NEWS 2024, celkem pět nových sérií.

Dvě série – COMPILA a CASTONE – zahrnují jak obkládačky, tak dlaždice, pouze dlaždice nabídnou série VALS, PLYWOOD a BRICOLA. Série BRICOLA, VALS a CASTONE přinášejí také venkovní dlaždice 60 × 60 cm tloušťky 2 cm.

Ve zkratce: Série COMPILA je multifunkční, s možností kombinovat různé barvy a formáty. Série VALS je inspirována přírodním kamenem a umožňuje různé pokládky pro dynamický efekt. Betonový vzhled s prvky terrazza, to je CASTONE. Série PLYWOOD nabízí moderní vzhled dřeva s výhodami keramiky. BRICOLA přináší nadčasový design v přírodních barvách.

COMPILA

Představujeme vám sérii Compila, nový koncept obkládaček a dlaždic, který přináší neuvěřitelný potenciál do světa interiérového designu bez hranic mezi privátním a profesionálním využitím. S touto sérií získáte nejen unikátní možnost prezentovat obkládačky samy o sobě, ale také je navrhnout jako ideální základ či dekorativní prvek pro originální kombinace s dalšími výrobky RAKO. Díky tomuto sortimentu můžeme tvořit prostředí, které odráží osobní přání a kreativitu každého z nás.

Moodboardy/nástěnky pro vaši inspiraci… Připravili jsme pro vás dvanáct inspirujících barevných kombinací Compily s produkty z ostatních sérií RAKO. Mix výrobků demonstruje, jak snadné je kombinovat výrobky z této série v různých barvách a formátech. Navíc je zde každý produkt představen s konkrétním typem povrchu, od vysokého lesku až po zcela matný, a tyto rozdíly jsou znázorněny pomocí koulí. Kulaté objekty u vertikální police reprezentují obkládačky určené na stěny, zatímco ty ležící na vodorovné polici reprezentují dlaždice. Díky tomu je možné si lépe představit, jak bude vypadat finální vzhled po instalaci daných produktů v prostoru.

Pamatujte, že při vytváření dekorací je důležitá nejen estetika, ale také funkčnost a to, jak prostor ovlivní náladu a chování lidí v něm. Umožněte vašemu prostoru vyniknout s dekoracemi Compila, kde design splývá s funkčností a ve vašem domově či kanceláři tak vzniká harmonický celek. Varianty dekorací Herbs, Onsen, Game a reliéfní pásky 10 × 30 cm jsou kombinovatelné nejen se základními barevnými variantami obkládaček a dlaždic série Compila, ale i s ostatními sériemi RAKO.

5× COMPILA

S lesklými reliéfními pásky 10 × 30 cm, dostupnými v 9 různých barvách, můžete vytvořit nekonečné množství kombinací, které oživí každou místnost. Vyzkoušejte třeba výraznou červenou obkládačku cotto pro obložení kuchyně nebo jemnou pastelovou barvu mint pro relaxační atmosféru v koupelně.

Dekor Herbs

Symbióza přírodních motivů, ručně malovaného porcelánu a herbáře ve velikosti vytapetované stěny. Nenásilně vnáší do prostoru nádech tradice a dědictví.

Dekor Onsen

Onsen označuje tradiční japonské lázně inspirované rituálem očisty. Dekorace zachycuje zenové linie v písku (zvýrazněné díky keramické technologii dryfix), což vytváří prostor pro relaxaci, zaměření se na sebe, meditaci a intimitu.

Dekor Game

Přírodní náhodná sestava v materiálové a barevné škále sesbírané z celé Compily. Umožňuje proměnu do hravého, pestrého, nekomplikovaného prostoru. Tento dekor měl pracovní název Halabala, ale hravost zvítězila, proto pojmenování Game.

Dekor Ornament

Exkluzivní podlahová dekorace, kterou lze použít i na stěny. Spojuje teplo tradičních kobercových vzorů a texturu ornamentální keramiky s celkovou barevností dlaždic Compila. Navozuje harmonii a estetickou pohodu.

Další série vám postupně představíme zde na těchto stránkách nebo se inspirujte přímo na stránkách www.rako.cz .

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.