01.05.2024 | TIPY

Ačkoliv se při plánování vysněné koupelny naše pozornost zaměřuje primárně na výběr vany nebo vodovodních baterií, neméně důležitou roli hraje v každé koupelně také dostatečný úložný prostor.

Pod značkou SAPHO vyrábíme koupelnový nábytek vysoké kvality a jedinečného designu. Snažíme se svým zákazníkům poskytovat komplexní nabídku kvalitních produktů, která uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. V našem portfoliu naleznete koupelnový nábytek všech typů, tvarů a velikostí. Díky němu vkusně a prakticky vyplníte jakýkoliv prostor, který máte k dispozici. Výhodou je široké spektrum stylů a barevných dekorů, s nimiž vyladíte koupelnu k naprosté dokonalosti.

Při výrobě nábytku SAPHO je kladen důraz nejen na výběr nejvhodnějších materiálů, ale také kvalitních komponentů, které jsou zárukou funkčnosti a komfortního užívání. Koupelnový nábytek je tak vybaven vodicími zásuvkovými systémy s funkcí tlumeného dovírání SOFT CLOSE. Pokud byste chtěli být zcela originální, nebo jen zatoužili po barvě či dekoru dřeva, které nejsou součástí standardní nabídky, můžeme vám vyrobit vybraný nábytek na přání.

Maximální volnost výběru pak poskytuje zcela variabilní série CIRASA, díky níž získáte osobitý design koupelny kombinací několika modelů zásuvkových skříněk se dvěma typy tenkých keramických umyvadel PIEDRA a PRACTICO. Umyvadla PRACTICO mají hloubku pouhých 40 cm, jsou proto vhodná do koupelen menších rozměrů. U skříněk s šířkou 70, 80 a 100 cm lze umyvadlo PIEDRA nahradit deskou pro umyvadlo na postavení. Tím vzniká více rozměrových a designových variant.  Skříňky jsou dodávány s úchytkami v chromovém provedení, ale lze dokoupit i jiné typy a barvy úchytek. 

Do série nábytku CIRASA jsme zařadili skříňky s moderním designem pruhů STRIP na čelech zásuvek ve 4 moderních pastelových barvách AGILA, CARINA, SIENA a VERDE. K těmto skříňkám nově nabízíme umyvadla z litého mramoru SIDRA v černé matné barvě a oblíbená keramická umyvadla SLIM. K umyvadlovým skříňkám lze objednat 2 typy doplňkových skříněk ESPACE šířky 35 a 50 cm s dvířky ve stejném designu jako čela zásuvek.

Velkou výhodou je možnost objednání praktických organizérů a misek LINDO pro uložení předmětů každodenní potřeby do horní i spodní zásuvky. Velkorysá škála moderních dekorů a možnost rozšíření úložného prostoru přidáním doplňkových skříněk ESPACE dodávají sérii CIRASA punc jedinečnosti a originality. Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu, připraven k okamžité instalaci.

www.sapho.cz