12.05.2024 | TIPY

Moderní řešení pro vaše plochy, to je série CASTONE.

Inovativní spojení designu betonu ve čtyřech šedých odstínech s elegantními prvky terrazza a barevně sladěnými kameny. Povrch ABS poskytuje dlaždicím Castone ve čtvercových formátech 80 × 80 a 60 × 60 cm nejen vysokou odolnost a trvanlivost, ale i bezpečný protiskluzový efekt. K tomu přidáváme outdoorovou verzi 60 × 60 × 2 cm (R11/B) pro exteriérové použití, která je dostupná ve třech decentních šedých barvách (cement, paper, ash) a béžové barvě dune pro snadné sladění s okolním prostředím.

Nabídka série se neomezuje pouze na dlaždice, ale zahrnuje také rektifikované matné obkládačky Castone ve dvou světlých barvách ve formátu 30 × 60 cm. Formáty 10 × 10 a 5 × 5 cm podlepené na síti jsou ideální jako dekorace a akcenty a spolu s technickými tvarovkami zajišťují celkovou harmonii a dokonalost každého prostoru, včetně splnění požadavků na vysoce technické a funkční parametry.

CASTONE je vyjádřením současného moderního stylu a představuje kvalitní a esteticky přitažlivé řešení pro jakékoli prostory.

Více na www.rako.cz