26.01.2021 | TIPY

Samostatně stojící vana SUSSI s rozměry 160x70 cm je svým designem určena k instalaci do rohu, čímž se stává zajímavou variantou náhrady za klasickou rohovou vanu.

Je k dispozici v levém nebo pravém provedení a ve dvou barvách - celobílé a bílé s černou vnější stranou. Vana se neobezdívá ani neobkládá a je dodávána bez přepadového otvoru. Sifon je nutno zapustit částečně do podlahy.

Více informací o vaně SUSSI najdete na těchto stránkách: levé provedení, pravé provedení.

Volně stojící akrylátové vany typu MONOLITH zaujmou svým precizním zpracováním a čistým designem.

Vanu tvoří monolitický blok, což mimo elegantního vzhledu zaručuje i jednoduchou údržbu. Vana a krycí venkovní panel je z jednoho materiálu bez viditelného spojení. Stabilní konstrukce, ostré venkovní hrany, integrované podpěrné nohy a nízká hmotnost navíc zajišťují i snadnou a rychlou instalaci. Inspekční dvířka pod vanou nejsou potřeba: vanu lze jednoduše odsunout od zdi. Na vany Monolith se vztahuje prodloužená záruka 10 let.

Nabídka zahrnuje asymetrické i obdélníkové vany, které nabízí možnost instalace do niky, do rohu i ke stěně, kdy jsou pohledové tři strany. Pro ještě větší požitek z koupele lze na objednávku vany osadit vnitřním LED osvětlením.

www.polysan.cz